2 Kasım 2009 Pazartesi

Porto Bello Hotel Resort and Spa - Antalya otel

Akdeniz misafirperverliğini en mükemmel şekli ile sunar...
hava alanına 20 km
Adres : Akdeniz Bulvarı 6. Sokak 79/3 Konyaaltı 07070 Antalya
Konum : Lake/Sea Side
Bölge : Konyaalti

Otel Bilgisi

Porto Bello Hotel, Akdeniz bölgesinin en uzun plajlarından biri, Beydağları eteklerinde, Antalya şehir merkezine 8 km uzaklıkta ve şehrin en güzel yerlerinden biri olan Konyaaltı Plajında bulunmaktadır.

Mavi Bayrak ödüllü plajı, modern ve çok amaçlı toplantı salonları, birbirinden lezzetli yemeklerin sunulduğu restoranları ve güler yüzlü personeli ile 28 Nisan 2002 tarihinde hizmete açılan Porto Bello Hotel, konuklarına Akdeniz misafirperverliğini en mükemmel şekli ile sunmayı hedeflemektedir.

Otel Özellikleri

  • 250 kişi kapasiteli kapalı alan ve 200 kişi kapasiteli açık alanı ile Türk mutfağının yanı sıra haftada 4 gün Türk, İtalyan, Meksika Balık ve Fransız mutfaklarından da açık büfe zengin çeşitler bulacağınız toplam 5 adet Restaurant bulunmaktadır.

  • Akdeniz'in derin maviliğini seyrederken alkollü ve alkolsüz içeceklerin tatlarını keşfedebileceğiniz; Sailors Bar, Porto Cafe, Ancora Night Club, Mangal Bar, Plaj Bar, Havuz Bar, Vital Bar, Queen'N Bar, Banquet Bar ve Service Bar olmak üzere 10 bar hizmetinizdedir.

  • Dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde kum ve çakıllı 300 mt uzunluğundaki tesise özel plajda, şezlong, şemsiye, minder sıkıntısı bulunmadan denizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Oda Özellikleri

    Otelde 346 oda mevcuttur. Bütün odalarda direkt hat telefon, uydu TV, minibar, kasa, klima, saç kurutma makinesi, balkon, küvet, 24 saat oda servisi ve kablosuz internet bağlantısı bulunmaktadır.

Yakın Merkezler

  • Antalya - 6 km
  • Antalya Havalimanı - 20 km

Konum Bilgisi

Porto Bello Otel Konyaaltı plajında bulunup, Antalya merkeze 6 km ve Antalya Havalimanı'na 20 km uzaklıktadır.

Otel denize sıfır konumda olup, kum ve çakıldan oluşan 100 m uzunluğunda plaja sahiptir.

Güzel bir otel

Hiç yorum yok: