4 Kasım 2009 Çarşamba

GİZEMLİ LİKYA turu kurban bayramı

GİZEMLİ LİKYA

Fethiye • Dalyan • Kekova • Kaş • Kalkan

Otobüsle Ulaşım 5 Gün 4 Gece

26 Kasım 2009 Perşembe Akşam Hareket – 30 Kasım 2009 Pazartesi Akşam Dönüş

Destinasyonlar

Fethiye - Saklıkent Kanyonu - Kayaköy - 12 Adalar Tekne Turu - Kızılada - Kleopatra Hamamı Göbün Koyu –Tavşan Adası - Katrancı - Yassıcılar Adası - Domuz Adası - Samanlık Koyu Şövalye Adası- Dalyan– Köyceğiz- İztuzu Plajı– Kaunos– Çamur Banyosu–Göcek-Katrancı Koyu Ölüdeniz - Belceğiz Koyu - Köyceğiz- Gökova- Azmak Çayı - Şirince - Gökova -Tlos Antik Kenti

1. Gün: İstanbul – Fethiye

Siz saygıdeğer konuklarımızı 21:00 Bakırköy Regata Otoparkı – 22:00 Dolmabahçe G-Mall Önü – 23:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi – 00:00 İzmit Fuar Önü Petrol Ofisinden alarak lüks otobüsümüzle sınırsız ve çeşitli Tatil.Com ikramlarıyla Bilecik-Kütahya-Afyon-Söğüt güzergâhını takiben Fethiye’ye hareket ediyor ve birbirimizle tanışıyoruz.

2. Gün: Fethiye - Saklıkent

Yolda alınan serbest sabah kahvaltısının ardından otelimize varıyoruz. (Otelin müsaitlik vermemesi durumunda, rehberimiz direkt olarak programına başlayabilir. Bu duruma karşı hazırlıklı bulunulmasında fayda vardır.) Dinlenme molamızın ardından Alabalık çiftliklerinin bulunduğu serinliği ve havası ile yaylayı anımsatan Yakapark’ta alacağımız öğlen yemeğinin ardından Eşen Çayının şekillendirdiği 18 km. uzunluğundaki Saklıkent Kanyonu’na hareket ediyoruz. Saklıkent’te vereceğimiz serbest zaman ve fotoğraf molasının ardından 13. yy.’da temelleri atılan ve 2000’e yakın evden oluşan Hayal Köy olarakta adlandırılabilecek Kayaköy’de Kiliseler ile eski Rum-Türk sentezi evleri arasında yapacağımız keyifli gezimiz sonrasında otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği otelimizde beraberce alıyoruz.

3. Gün: Fethiye – Kalkan – Kaş – Mavi Yolculuk – Demre - Finike

Otelimizde alınan sabah kahvaltısının ardından, Dünyaca ünlü Xsanthos Antik Kenti’ni gezerken Mitoloji üzerine yapılacak anlatımlar ve hikâyelerle birlikte tarihe bir kez daha tanıkık ediyoruz. Ardından Kaputaj Plajı, Kaş ve Kalkan’da verilecek fotoğraf molaları ile panoramik gezilerimiz sonrasında Üçağız Köyü’nden Kekova Tekne Turu’na çıkıyoruz. Batık Şehir, Kekova, Simena (Kaleköy), Eski Cadde, Hamidiye Koyu, Tersane koyu, Kumlu İskele Koyunda yüzme molası sonrasında Demre, Finike, Kumluca üzerinden Antalya’da bulunan otelimize yerleşiyoruz.

4. Gün: Fethiye – Dalyan – Köyceğiz – Göcek – Katrancı Koyu

Açık büfe sabah kahvaltısının ardından Dalyan’a hareket ediyoruz. Deniz, kumsal, Güneş üçlüsüne eşlik eden tarih ve doğa zenginliği ile Köyceğiz Gölünü denize bağlayan antik dönemde Calbis adı verilen fiyort tipi doğal kanalın kıyısı olan Dalyan’a varıyoruz. Dalyan’da Kanalı’ndan bineceğimiz tekne ile Caretta-Caretta kaplumbağaları ve Nil (Trionyx Tringulus) kaplumbağalarının yumurta bırakma bölgesi olan İztuzu Plajına doğru keyifli bir tekne yolculuğu yapıyoruz. Sazlıklar ve dünyada çok az yerde görülen sığla ağaçları (Liquidamber Oriantalist) arasından görünen Kaunos Kral Mezarları gezimize ayrı bir keyif katmaktadır. İztuzu Plajında verilen serbest zaman ve yüzme molası sonrasında Katrancı Koyu’nda panoramik fotoğraf molası sonrasında otelimize dönüyoruz.

5. Gün: Fethiye - İstanbul

Sabah kahvaltısının ardından Köyceğiz’e hareket ediyoruz. Köyceğiz Gölü kenarında vereceğimiz serbest zaman sonrasında Gökova’ya varıyoruz. Sualtı Fauna ve Florası açısından Türkiye'nin en zengin çayı olan Azmak Çayı'ndan teknemize binerek bir akvaryumun üzerindeymişiz gibi hissedeceğimiz keyifli gezimizin ardından Ege bölgemizin adı gibi Şirin ve kendinizi düşsel bir ülkede hayal görürcesine hissedeceğiniz evleri, sokakları ve insanları ile Şirince’ye varıyoruz. Yöresel el sanatları, köye has sabunlar ve ev yapımı meyve şaraplarını görme imkânı buluyoruz. Öğle yemeğimizi Şirince’de aldıktan sonra ( Yöreye özgü Şirince Köftesi ve Çöp Şiş ) İstanbul’a hareket ediyoruz. Gece geç saatlerde İstanbul’da sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir başka Tatil.Com organizasyonunda buluşmak üzere birbirimize veda ediyoruz.

OTELLER

Peşin Ödeme

İki kişilik Odada Kişi Başı

Odada

3. Kişi

Tek Kişilik

Oda Fiyatı

7 -12 Yaş Çocuk

0 - 6 Yaş Çocuk

MİMOZA HOTEL (ÇALIŞ)

329.40 TL

366 TL

322 TL

411 TL

250 TL

180 TL

Ören Yeri Giriş Ücretleri + Müze Giriş Ücretleri + Tekne Turları + Rehberlik Ücreti İçin Yetişkinlerden 90 TL, 17 Yaş ve altı, 65 Yaş ve Üstü TC Vatandaşı, Basın Kartı, Kültür ve Turizm Bakanlığı çalışanları ile Müze Kartı olan konuklarımızdan 75 TL rezervasyon esnasında ayrıca tahsil edilir. Acentemiz söz konusu bu bedelleri otobüslerde makbuz vermeden elden toplamak yerine diğer acentelerden farklı olarak rezervasyon sırasında fatura karşılığı tahsil etmekte ve bu bedelleri de taksitle ödeme kapsamına dâhil etmektedir. İndirimden yararlanan misafirlerimiz tur esnasında kimlik ibraz etmedikleri takdirde aradaki farkı ödemekle yükümlüdür. Turizm sigortası yasa tarafından mecburi kılınan kişileri değil satın alınan turu güvence altına almaktadır. Turda kullanılmayan hak ve hizmetlerin tur sonrası iadesi mümkün değildir.

FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER

Ø Otellerde 3 gece yarım pansiyon konaklama

Ø Ulaşım hizmetleri

Ø Yörelerde görülmesi ve keşfedilmesi gerekli olan önemli tüm yapıtlar, doğal ve kültürel varlıklar, ören yerleri

Ø Otobüsümüzde program süresince sınırsız çay, kahve, meşrubat çeşitleri ikramı

Ø Yöresel gösteri ve eğlenceler, ayrıca sürpriz ikramlar ve hediyeler.

Ø Uzman rehberlik hizmetleri ve tatil sigortası.

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

Ø Tur esnasında alınacak öğle yemekleri

Ø Otelde alınacak içecekler +ekstra harcamalar ve mola tesislerinde yapılacak harcamalar

Ø Extra Turlar

NOTLAR

Ø Rehberimiz yol, hava veya olağanüstü koşullara göre programda değişiklik yapma insiyatifine sahiptir.

Ø Programda belirtilen oteller aynı konum ve aynı standartlar gözetilmek suretiyle değiştirilebilir.

Ø Yürüyüşe uygun giysi, ayakkabı, şemsiye, el feneri, görüntü cihazları, yedek pil ve film bulundurulmasını hatırlatırız.

Ø Otobüs yolculuklarında koltuk yerleri her gün önden arkaya olmak üzere değiştirilir.

Hiç yorum yok: