29 Aralık 2008 Pazartesi

2009 aile çocuk dostu tesisler genç otelleri eğlence program aktiviteli otel turlar

2009 tatilinizi çocuklarınızı düşünerek onlara uygun otel seçmek istiyosanız tam yerindesiniz aşağıda sizlere vericeğim otelleri iyi inceleyin sizlere ve çocukalrınıza en güzel tatili yaşatacak oteller aşağıdadır..

Çocuk Dostu Tesisler Nasıl Belirlendi?
Çocuklarıyla tatile çıkan misafirlere yönelik oda seçenekleri, yeme-içme alternatifleri ve otel aktiviteleri gibi imkânları sağlayan oteller bu sınıfa giriyor. Bu oteller, Etstur misafir memnuniyeti ölçüm anketlerinde çocuklu ailelerin yapmış olduğu değerlendirmeler, bağımsız denetim kuruluşu AND denetimleri ile tesiste çocuk ve çocuk aktivitelerine yönelik yapılan yatırımlar ve çocuk güvenliği dikkate alınarak belirlendi. Etstur tüm bu bilgileri göz önüne alarak 43 Çocuk Dostu tesisi belirledi. çocuklarınıza en unutlmaz tatili yaşatın..




Bebekler Hassastır, Özel İlgi İster
Pek çok yeni doğum yapmış anne, bebeğine uygun koşulları bulamayacağı için tatile çıkmak istemez. Ancak aile otelleri, yeni annelerin ihtiyaçlarını karşılayacak pek çok imkanla donatılmıştır. bir bebeğin bile tatilden alacağı zevkler vardır.
Her Yaşa Özel Eğlence
Aile otellerinde, her bireyin kendi yaşıtlarıyla beraber eğlenebilmesi ve neşeli vakit geçirebilmesi için imkanlar sunulur. Her otelin sunduğu alternatiflere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. her yas farklı eğlence türünden hoşlanır çocuklarınızı unutmayın
Herkesin Yemek Tarzı Farklıdır
Anneliğin en zor kısımlarından biri de her aile bireyinin kabul göreceği menüleri oluşturup, herkesi sofradan memnun gönderebilmektir. İşte aile otelleri de, annelerin bu zor görevini tatilleri süresince üstlenecek hizmetleri sunarlar. çocuklar ağır yemekler sevmezler onları tatil yemeklerinde düşünün..

Herkesin Yemek Tarzı Farklıdır
Anneliğin en zor kısımlarından biri de her aile bireyinin kabul göreceği menüleri oluşturup, herkesi sofradan memnun gönderebilmektir. İşte aile otelleri de, annelerin bu zor görevini tatilleri süresince üstlenecek hizmetleri sunarlar.
Ȃocuk dostu aile otellerini inceleyin
Her Aile Bireyine Özel Aktivite Fırsatları
Bu otellerde her aile bireyine özel aktivite fırsatları sunulur. Çocuklarınız bu eğlence imkânlarının başrol oyuncusudur. Sadece küçükler için değil, büyükler için de özenle düşünülmüş aktiviteleri ve tesislerin sundukları imkânları aile otellerimizi inceleyerek öğrenebilirsiniz.


DELPHIN BOTANIK ALANYA
ALANYA Herşey dahil
Botanik Hotel, kaliteli servisi ve konforu ile tatilinizi unutulmaz kılmak için Akdeniz'in güzellikleri ile birlikte konuklarını bekliyor.
PALOMA RENAISSANCE RESORT&SPA
KEMER Herşey dahil
Yıllardır Antalya�nın gözde tesislerinden biri olarak hizmet veren Paloma Renaissance Resort&SPA, edindiği haklı ünvanını Paloma grubunun gücü ile...
ELİZE BEACH RESORT
KEMER Herşey dahil
Elize Beach Resort'un romantik atmosferi ve mimarisi Akdeniz'in büyüleyici güzelliğini yaşatıyor.
SHERWOOD BREEZES
LARA Ultra herşey dahil
Sherwood Breezes; iş hayatı yoğunluğundan deniz, kum, güneşe uzanan tatil anlarını, güleryüzlü hizmet anlayışı ve kalitesiyle keyfe dönüştürüyor.

120 ,00
YTL
'den itibaren

Hiç yorum yok: