18 Aralık 2008 Perşembe

hatay otelleri-hatay otel fiyatları-hatay 2009 otelleri

OTEL ADI İLÇEOTEL SINIFI
Dedeman Otel Hatay AntakyaOtel Sınıfı
Antakya Dedeman Otel Özellikleri; Suit odaları, standart odaları, sigara içilmeyen odaları ve engelli odası odası olmak uzere toplam 100 oda 210 yatak kapatisesindedir.
Büyük Antakya Otel Hatay AntakyaOtel Sınıfı
Büyük Antakya Otel her biri özel tasarlanmış, 2 suite oda, Toplam 72 oda ve 145 toplam yatak kapasitesi, ile hizmet veren Otelin Şehir manzarası olup, Oda Özellikleri irekt bağlantılı telefon, duş, banyo, Wc, saç kurutma makinası, split klima, internet bağlantısı, Tv, mini bar, devamlı sıcak su olarak dizayn edilmiştir.
Green Hamamat Thermal Otel Hatay KumluOtel Sınıfı
Otel Hamamat (Kaplıca Thermal) Hatay, 42 toplam oda, 210 toplam yatak, 6 suit oda, 36 standart oda, 24 apart oda kapasiteli.
İssos Otel Hatay İskenderunOtel Sınıfı
İssos Otel özel tasarlanmış mimarisi içerisinde palmiyeler ile ince bir doku halinde plaja kadar uzanan gezi yolları ve bunlarla özdeşleşen yüzme havuzları ile Akdeniz’in deniz ve güneşi ile birleşerek misafirlerine özlenen tatil fırsatını sunuyor.
Club Casmin Otel Hatay İskenderunOtel Sınıfı
Odalar deniz ve dağ manzaralıdır.
Yaman Otel Hatay AntakyaOtel Sınıfı
Yaman otel:33 oda, 70 yatak, 26 standart oda, 1 single oda, 2 executive oda, 4 bağlantılı oda bulunmaktadır.
Orontes Otel Hatay AntakyaOtel Sınıfı
Otel Orontes tek, çift ve 4 suit odası ile 61 oda , 124 yatak kapasitesine sahiptir.
Savon Otel Hatay AntakyaOtel Sınıfı
Antakya Savon Otel her biri özel tasarlanmış, 3 suit oda, 4 vip oda, 36 delux odası, Toplam 43 oda ve 96 Toplam yatak kapasitesi, ile hizmet veren Otelin Şehir manzarası olup, Oda Özellikleri direkt bağlantılı telefon, duş, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası, banyoda telefon, Vip odalarda jakuzi, minibar, kasa, internet bağlantısı, uydu tv, yangın alarmı olarak dizayn edilmiştir.

1 yorum:

Nokta dedi ki...

iskenderun otelolarak misafirlerimize sunduğumuz hizmetlerden bazılarını açıklamak gerekirse, 24 saat oda servisi, Kablosuz internet, Uyandırma Hizmeti, Otelimizde kuru temizleme, Çamaşır ve ütü servisimiz, Posta ve faks hizmeti, iskenderun otel emanet kasası hizmeti, Açık otoparkımız ve 24 saat vale servisimiz ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. 2003 yılında kurulan ve, 45 oda 88 yatak kapasitesi ile siz müşterilere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaktadır. 2 Yıldızlı Turistik bir oteldir.