12 Kasım 2008 Çarşamba

amasya otelleri 2009

Melis Otel

Amasya'nın Tarihi Gök Medrese Camii ve müzesine yürüyüş mesafesi uzaklıkta kent merkezinde bulunan, Melis Otel otantik ve şirin tarz'da dekore edilmiş olup, misafirlerine temiz ve güvenli hizmet sunar... Melis Otel Özellikleri: Toplam 12 oda, 24 yatak kapatisesinde hizmet vermektedir.. Melis Otel Oda Özellikleri; Merkezi ısıtma ve havalandırma, direkt Telefon, Tv. (uydu yayınlı), mini-bar, banyoda (wc, duşakabin, fön makinesi) mevcuttur..

Merkez / Amasya

Maden Otel

1992 yılından bu yana misafirlerine standardının üstünde konforlu ve güvenli hizmeti Amasya Maden Otel sunar... Maden Otel Özellikleri; 4 Suit oda olmak üzere toplam 40 oda, 76 yatak kapatisesinde hizmet vermektedir.. Maden Otel Oda Özellikleri; klima, banyo& wc, fön makinası, Tv, kasa bulunmakta olup, suitler'de odalarda ADSL bağlantılı 24 saat internet mevcuttur..

Merkez / Amasya

The Apple Palace Otel

Yemyeşil Ormanın içerisine inşa edilmiş olan The Apple Palace eşsiz Amasya manzarasını yansıtan bir konumda bulunmaktadır.. The Apple Palace Otel Özellikler; Toplam 58 Oda, 104 yatak kapatisesindedir.. The Apple Palace Otel Oda Özellikleri; Merkezi sistem ısıtma, klima, telefon, internet bağlantısı, mini-bar, banyoda; wc, duşakabin, fön makinası mevcut bulunur...

Merkez / Amasya

Büyük Amasya Otel

Türkiye'nin önemli akarsularından biri olan Yeşil Irmak manzarasına sahip bir konum'da bulunan Büyük Amasya Otel misafirlerinin hizmetindedir.. Buyuk Amasya Otel Özellikleri; Toplam 47 oda, 96 yatak kapatisesindedir.. Büyük Amasya Otel Oda Özellikleri; Merkezi ısıtma, klima, mini-bar, telefon, kablosuz internet bağlantısı, Tv, banyoda (wc, duşakabin, saç kurutma makinesi) mevcuttur..

Merkez / Amasya

Emin Efendi Otel

Bir çok uygarlığı barındırmış Amasya'da Tarihi Osmanlı konaklarının restore edilmesi ile Emin Efendi Butik otel olarak hizmet vermektedir.. Emin Efendi Otel Özellikleri; Toplam 21 odadan oluşmakta olup, oda özellikleri; klima, mini-bar, Tv, kablosuz internet bağlantısı, telefon, banyo ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır..

Merkez / Amasya

Harşena Otel

Harşena dağı eteklerinde yalı boyunda, muhteşem Yeşil Irmak manzarasına sahip bir konumda olan Harşena Otel, iki Konağın restore edilmesi ile Amasya evinin özelliklerini misafirlerine otantik ve sevimli tarzıyla yansıtmaktadır.. Harşena Otel Özellikleri; Toplam 28 oda, 58 yatak kapatisesindedir.. oda özellikleri; klima (bazı odalarda), telefon, Tv. 24 saat sıcak su mevcuttur..

Merkez / Amasya

Yuvam -1, Yuvam H-2 Garden Pension Otel
Bu Otel ile 2007 yılı için anlaşmamız yoktur.

Merkez / Amasya

1 yorum:

Kutsal Maho dedi ki...

Sayfanızda Otelimiz Harşena otel hakkında hatalı bilgiler bulunmakta ve bu hatalı bilgiler bizim için sorun teşkil etmektedir.

Otelimiz "Toplam 28 oda, 58 yatak kapasiteli" değil

8 oda 16 yataklıdır.

Bilgilerin bu şekilde değiştirilmesini rica ediyoruz.

Harşena otel AMASYA